Restaurang Emmas

Varmt välkommen till restaurang Emmas där vi serverar en vällagad lunchbuffé med ett varierat utbud av rätter som är komponerad med kvalité och med stor passion och engagemang. Vi erbjuder varma och kalla huvudrätter och till det kan du fritt plocka tillbehör från våra härliga bufféer, allt utefter dina egna önskemål.

På Emmas finns också vår coffeshop där vi nu serverar espressokaffe, varma smörgåsar, sallader, bakverk och mycket mer.

 

Svensk kyckling på Food by Coor

Vi på FOOD by Coor, arbetar ständigt med att utveckla och förbättra oss när det gäller att på ett, för miljö och människor, hållbart sätt förse våra kunder med god och näringsrik mat. Att i så stor utsträckning som möjligt servera närproducerad mat i våra restauranger är för oss en självklar prioritering. Från och med 2017 kommer all kyckling vi serverar i våra restauranger vara uppfödd i Sverige.

 Klimatsmart och svenskproducerat

Köttkonsumtionen är idag en av de viktigaste frågor vi måste ta i beaktande för att minska vårt klimatavtryck. Då svenska kycklingproducenter ligger långt fram i användandet av bioenergi för uppvärmning av stallarna och odlar största delen av kycklingarnas spannmål själva skapas ett miljövänligt kretslopp. Klimatavtrycket för uppfödning av kyckling räknat i CO2/Kg är ca en tiondel av vad klimatavtrycket är för nötkött.Vi har i Sverige de hårdast reglerade djurskyddslagarna i Europa, miljön i de svenska kycklingstallarna är kontrollerad och godkänd av svenska myndigheter. Det genomförs årliga veterinärkontroller av stallarna för att säkerställa att uppfödarna följer de uppsatta reglerna. Svenska kycklingar får aldrig antibiotika i förebyggande eller tillväxtsyfte och det krävs en veterinärbesiktning för att få ge antibiotika till sjuka fåglar. Vilket skapar ett hälsosammare kretslopp för både djur och natur.

Välkommen till Oss på Emmas!

Öppettider

Coffee Shop: 

Mån-to 8:00-15.30             fre 8-15.00

Lunch: 10:45-13:30

Hitta hit

Adress:
Gunnar Engellaus väg 22
418 78 Göteborg
Telefon: 010-5595357
E-postadress: Karin.Lundberg@coor.com 010-5595357