Från Januari kommer Restaurang Entré driva en pilot för ett digitalt utveckingsprojekt. Piloten ska bana vägen för en starkare matupplevelse på Coors restauranger. Det innebär att en rad spännande nyheter kommer introduceras på Entré under början på nästa år.
Vi hoppas skapa en restaurang med mer tillgänglighet, smidigare logistik och flöden samt bredare härligare och mer hållbart utbud. Vi vill helt enkelt servera er ännu mer matglädje för att berika er arbets- och vardag!
Veckansmeny
MÅNDAG
Svamppasta med syrad grädde, mozzarella och rostad lök
Kimchkorv med jasminris, sojamajonnäs och wakame
Honungsglaserad kycklingklubba med potatis provencale, chili- och vitlökskräm och grillad citron
TISDAG
Vegetariska järpar grönpepparsky, honungsglaserad morot och rotselleripuré
Halstrad MSC-sej med grönkål, citron och brynt smörhollandaise
Oxjärpar med grönpepparsky, honungsglaserad morot och rotselleripuré
ONSDAG
Koreanska vegobullar med pak choi, soja, purjolök, sesam och vitlöksris
Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella
Curryfriterad torsk med senapspicklad rödkål, Entrés majonnäs och citron
TORSDAG
Pulled oumph "ropa vieja" med bönris, friterad plantainchips, lime och koriander
Örtmarinerad kycklingstek med grillad hjärtsallad, tryffel och krämig polenta
Ropa Vieja med bönris, friterad plantainchips, lime och koriander
FREDAG
Lasagne med grillost, svamp och spenat
Piccata Milanese med tomatiserad greoulata, pilaffris