Alla städer

Visa

Airrest

Vi är övertygade om att ansvar skapar engagemang och därför har vår personal mandat att anpassa maten efter våra gästers önskemål. Genom att ge våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning.

Arken

VARMT VÄLKOMMEN Vi serverar en vällagad lunch med ett varierat utbud av rätter. Vi är övertygade om att mat smakar bättre tillagad med passion och kreativitet. Våra dedikerade kockar lagar mat från grunden och strävar kontinuerligt efter att...

Terminalvägen 24-26, 171 73 Solna

Assa Abloy, Eskilstuna

Nu drar vi igång helt med frukost, lunch och fika. För att få din lunch serverad här hos oss fyller du i en beställningslapp dagen innan som du hittar i receptionen. Där du kan se hela veckans meny men även på ert interna nät och i caféet.

Kungsgatan 73C, 632 21 Eskilstuna

Assa Landskrona

Med en kärlek till hållbara råvaror och lekfull gastronomi välkomnar vi er till en matupplevelse full av variation och matglädje!Vi önskar er välkomna! Här ser du veckans lunchmeny Lunch v12 Måndag Green goulash – With roasted bell peppers,...

Lodjursgatan 10, 261 44 Landskrona

Assa Abloy Mölnlycke

Med en kärlek till hållbara råvaror och lekfull gastronomi vill vi välkomna er till en upplevelse full av variation och matglädje.

Åkarevägen 1, 435 33 Mölnlycke

Bergs matsal

Varje dag måndag till fredag kan du välja mellan tre härliga, goda lunchrätter som våra kreativa kockar har satt ihop.Pris 89kr, inklusive sallad, bröd och kaffe efter maten. I Fiket kommer du varje morgon, måndag till fredag, att kunna köpa...

Warfinges väg 25, 112 51 Stockholm

Restaurang Ericofood

I vår restaurang serverar vi dagligen ett flertal olika rätter för dig att välja mellan, allt för att du ska hitta din favoriträtt. Vi dukar även upp en färgsprakande salladsbuffé med färska råvaror som du kan komplettera din måltid med.

Torshamnsgatan 21, 164 80 Kista

Femkanten

Välkommen till Femkanten i Floby Mat och dryck ska vara en källa för glädje och njutning. Mat ska vara vacker att se på, smaka fantastiskt och göra gott för din kropp och din hälsa. Att besöka en FOOD by Coor restaurang ska vara en upplevelse för...

Aspenäsgatan 2, 521 51 Floby

Restaurang Entré

Hos oss på Kista Entré har vi stort fokus på miljö och hållbarhet. Vi arbetar målinriktat med att reducera vårt matavfall i alla led. Vi tror på kvalitet, inte kvantitet. På FOOD by Coor gör vi aktiva val för att handla så närodlat som möjligt.

Knarrarnäsgatan 7, 164 40 Kista

Borealis

Varmt välkommen till restaurangerna på Borealis. Här serverar vi en vällagad lunch med ett varierat utbud av maträtter som är lagade med passion och stort engagemang där måltiden kompletteras med vår variationsrika pick and mix.

Industrivägen 1, 444 42 Stenungsund

Pier 11

I mötet mellan kreativitet och hållbart tänk skapas mat som får oss att må bra! Och precis där, i det gyllende snittet, finner du oss på Pier11.

Lindholmspiren 11, 417 56 Göteborg

Restaurang Entré

Från Januari kommer Restaurang Entré driva en pilot för ett digitalt utveckingsprojekt. Piloten ska bana vägen för en starkare matupplevelse på Coors restauranger. Det innebär att en rad spännande nyheter kommer introduceras på Entré under...

Knarrarnäsgatan 7, 164 40 Kista

Restaurang Glaze

Glaze erbjuder en smakfull meny med högklassiga råvaror. För att kunna ge dig den bästa matupplevelsen lagas vår mat alltid från grunden Vår köksmästare kombinerar klassiska smaker och influenser från hela världen som med passion och engagemang...

Färögatan 33, 164 51 Kista

Restaurang Hubben

Varmt välkommen till Restaurang Hubben i Uppsala Science Park. Vår ambition är att skapa en modern och naturlig mötesplats, en plats att njuta av god mat och ljuvligt kaffe. Välkommen in till oss när du behöver något snabbt, smidigt och gott.

Dag Hammarskölds väg 38, 752 37 Uppsala

Restaurang Zenit

Vår fina restaurang är belägen i hjärtat av Kista Science Tower i norra Stockholm. Vi serverar dagligen fyra rätter till dagens lunch som du mer än gärna får komplettera med vår färgsprakande salladsbuffé gjord på dagsfärska råvaror.

Färögatan 33, 164 51 Stockholm

Seaside

Vi serverar dagligen en variation av lunchrätter lagade med passion och engagemang. Din måltid kompletteras av vår rikliga råkostbuffé med många energigivande alternativ samt hembakat bröd med goda röror till.

Ölandsgatan 1, 371 33 Karlskrona

Stuveriet

Varmt välkommen till restaurang Stuveriet där vi serverar en vällagad lunch med ett varierat utbud av rätter som är komponerad med kvalité och med stor passion och engagemang.

Indiska Oceanen 11, Port 4, 418 34 Göteborg

Telia

Med en kärlek till hållbara råvaror och lekfull gastronomi vill vi välkomna er till kontoret med en upplevelse full av variation och matglädje!

the factory

Välkommen in till vår moderna restaurang. Vi serverar dagligen en stor variation av lunchrätter lagade med passion och engagemang. Din måltid kompletteras av vår rikliga råkostbuffé med många energigivande alternativ.

Torshamnsgatan 21, 164 80 Kista

The Kitchen Club

Med the Kitchen Club vill vi skapa ett rum som bjuder in till det bästa köket har att erbjuda. Ett kök för människor att mötas, tankar att väckas, idéer att delas, energi fyllas på och mat njutas. Precis som i köket hemma. 

Två valv och ett kök

Hos oss hittar du alltid vällagad, god lunch. Varje dag måndag till fredag så kan du välja mellan tre goda lunchrätter för 89:- inklusive, sallad, bröd och kaffe. Välkommen!

Skrivaregatan 1, 215 32 Malmö